Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Super bolid scos la vânzare

Un Porsche 911 Carrera, fabricat în 202, este pus la vânzare cu un preț de 119.000 de euro. Conform celor de la ZDI, bolidul de lux aparține dezvoltatorului imobiliar Doru Plugaru, cumnatul patronului de la Flux, Gheorghe Cheșcu. Controversatul om de afaceri este cunoscut în oraș pentru colecția de autoturisme de lux, însă numele lui se leagă și de problemele pe care le are cu legea.

Ar fi a doua mașină pe care Plugaru încearcă să o vândă la câteva luni distanță. În ianuarie, investitorul imobiliar și-a scos la vânzare și Ferrari-ul F12 Berlinetta din 2014.

Citește și: Primăria vinde 1,6 hectare de teren pentru a putea construi o creșă.

Un alt bolid de lux pe care Plugaru cerea la începutul acestui an 200.000 de euro. Porsche 911 Carrera 4S are 450 de cai putere și are parcurși 86.000 de kilometri, conform detaliilor din oferta de vânzare. Tocmai afacerile imobiliare l-au adus pe Plugaru în atenția DNA, însă a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și pentru comiterea infracțiunii de ultraj împotriva unui polițist de la Secția 4 din Iași. 

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

decembrie 8, 2023

Protestele spontane ale grefierilor continuă să blocheze...

decembrie 8, 2023

Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de...

decembrie 7, 2023

Căutați documentele necesare pentru recalcularea pensiei? Conform...