Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Termenul pentru depunerea cererilor pentru tichetele educaționale a fost prelungit până pe 26 noiembrie

Termenul pentru depunerea cererilor pentru tichetele educaționale a fost prelungit. Astfel, părinții pot depune cererile pentru tichetele educaționale de 500 de lei până pe 26 noiembrie. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului.

„Vreau să punctez faptul că s-a aprobat prelungirea perioadei de depunere a cererilor pentru tichete educaționale până în 26 noiembrie 2023, astfel încât să existe timpul necesar pentru ca toți părinții să poată depune cererile de sprijin care au la bază ordonanța nr. 83 din 20023, adoptată recent de Guvern.

citește și: Noi fonduri pentru alimente. Cardurile au fost încărcate

Este vorba concret despre acea primă de 500 lei per copil pentru achiziții de rechizite sau alte materiale, care vor ajuta copiii să își continue în condiții cât mai bune procesul educațional”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Inițial, termenul prevăzut în ordonanța de urgență nr. 83 din 2023 era 26 octombrie. În prima variantă a proiectului de ordonanță de urgență pusă în consultare publică pe 9 septembrie de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) care se ocupă de distribuția și alimentarea acestor carduri, termenul de depunere a cererilor era 5 octombrie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

decembrie 8, 2023

Protestele spontane ale grefierilor continuă să blocheze...

decembrie 8, 2023

Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de...

decembrie 7, 2023

Căutați documentele necesare pentru recalcularea pensiei? Conform...