Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Toate școlile cu clase primare și gimnaziale vor testa o nouă aplicație

Toate școlile cu clase primare și gimnaziale vor testa o aplicație a Ministerului Educației. Aceasta este pentru colectarea datelor de la evaluările naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Pe 15 noiembrie, între orele 9-12, toate școlile care au clase primare și gimnaziale vor testa aplicația. Aceasta este dezvoltată de Centrul Național de Evaluare și Politici în Educație, potrivit unui document obținut de Edupedu.ro. Aplicația vizează „o mai bună colectare” a datelor necesare pentru realizarea rapoartelor de la evaluările naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a.

Poate te interesează: Achizițiile petru programul de dotare a școlilor, blocate de două luni.

„Pentru o mai bună colectare a datelor necesare pentru întocmirea rapoartelor de la clasa pregătitoare. În același timp este necesar un raport al rezultatelor evaluărilor naționale de la clasa a Il-a, a IV-a şi a VI-a. Noua aplicație care va fi testată la nivel național pe data de 15 noiembrie 2023, între orele 09.00- 12.00”. Potrivit documentului,

„întrucât această activitate presupune exclusiv testarea aplicației, vor fi introduse câteva rezultate fictive pentru fiecare formațiune de studiu, conform tutorialului.”

Informaticianul din fiecare inspectorat școlar va centraliza toate informațiile colectate de la școli și le va transmite Ministerului Educației până la data de 20 noiembrie, ora 16:00. Calendarul acestor testări ar fi trebuit să fie aplicat mult mai devreme, astfel că acum se constată deja o întârziere cu 2 luni la punerea sa în aplicare.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

iulie 12, 2024

Finanțare „Infrastructuri verzi” pentru municipiile din Nord-Est....

iulie 12, 2024

Medicii subliniază importanţa unei hidratări adecvate. Temperaturile...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/34ef7ed46bf93ac4ebdfdefcc6612fc5.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130