Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

VIDEO! A venit iarna la Iași! Cum arată prima zăpadă în județ

A venit iarna la Iași! Meteorologii au anunțat încă de vineri alertă de lapoviță, ninsoare și temperaturi scăzute. În mai multe zone din regiunea Moldovei s-a aşternut un strat de zăpadă. Multe persoane au surprins evenimentul şi au postat fotografii pe reţele de socializare. Judeţele unde zăpada este mai abudentă sunt cele de munte: Suceava, Neamţ şi Bacău.

citește și: Alertă de lapoviță, ninsoare și temperaturi scăzute

La Iași, zăpada s-a instalat la Dobrovăţ, Bucium, Schitu-Duca sau Gâşteşti-Moţca. Din această cauză pe unele sectoare de drum se circulă cu ceva dificultate. De exemplu, pe Bucium, pe sensul de coborâre, se circulă extrem de încet. Foarte multe mașini merg cu viteza I, maxim a II-a, foarte probabil din cauză că încă nu au apucat să se echipeze cu cauciucuri de iarnă. De asemenea, carosabilul este alunecos, pe sensul de coborâre fiind doar o bandă.

În Cozia, la Răducăneni se circulă cu dificultate. Utilajele de deszăpezire și Poliția Locală se flă la fața locului. Tot la Răducăneni, un autoturism s-a răsturnat în șanț. În maşină erau trei persoane, doi adulţi şi un minor. Toţi au fost transportaţi la spital de echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Iaşi pentru îngrijiri suplimentare. La locul accidentului a intervenit  forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași (o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat). 

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

decembrie 1, 2023

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a comunicat că,...

decembrie 1, 2023

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare...

decembrie 1, 2023

Două orașe din Germania, Dusseldorf, respective Stuttgart,...

noiembrie 30, 2023

Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) a intrat în...