Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

WhatsApp lansează suportul pentru două conturi pe același telefon

WhatsApp va permite utilizatorilor să aibă două conturi pe același telefon, dacă au două cartele SIM. Mark Zuckerberg a confirmat că WhatsApp va adăuga suport pentru două conturi utilizabile simultan pe un singur telefon mobil.

Această funcționalitate viitoare va facilita schimbarea între cele două conturi. Astfel, aducându-se în linie cu modul în care se gestionează conturile multiple pe celelalte platforme sociale deținute de Meta. Pentru cei care utilizează WhatsApp în scopuri personale și profesionale, această opțiune va fi deosebit de utilă, oferind câte un profil dedicat fiecărui scop.

Dragi ieșeni, ne găsiți și pe WhatsApp! Accesează link-ul: ACUM

Utilizatorii vor avea posibilitatea să activeze profilul profesional când folosesc aplicația în scopuri de afaceri. Totodată, pot să treacă apoi la cel personal când doresc să comunice cu prietenii.

Vezi și: Minorii sub 16 ani: acces restricționat pe social media.

Pentru a beneficia de această facilitate, utilizatorii trebuie să aibă două numere de telefon alocate de două cartele diferite, deoarece autentificarea profilurilor se realizează prin SMS trimis către numărul alocat fiecărui cont.

Suportul pentru două conturi pe un singur telefon va fi inițial disponibil pentru smartphone-urile cu Android, urmând să fie ulterior lansat și pentru dispozitivele iPhone.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

decembrie 1, 2023

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a comunicat că,...

decembrie 1, 2023

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare...

decembrie 1, 2023

Două orașe din Germania, Dusseldorf, respective Stuttgart,...

noiembrie 30, 2023

Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) a intrat în...