Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Wizz Air închide baza de la Suceava și mută zborurile la Iași

„Wizz Air a anunţat astăzi planurile de ajustare a reţelei şi de optimizare a activităţii din România pentru a creşte fiabilitatea operaţională pentru clienţii locali. Mai exact, compania aeriană îşi ajustează reţeaua din Suceava. Se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor. De asemenea, pentru a minimiza perturbările şi anulările pentru clienţii din România.

Începând cu 28 octombrie 2023, compania aeriană îşi va închide baza de la Suceava. Aceasta urmează să opereze în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava. Zborurile vor fi către Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund şi Memmingen”, anunţă compania.

Citește un alt articol: Iată unde poți sesiza problemele cu Wizz Air!

Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais şi Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iaşi, care va creşte odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă. În plus, Wizz Air va anunţa în următoarele săptămâni şi noi servicii pentru reţeaua din România.

Vezi despre: Zbor anulat sau întârziat? Iată ce puteți face.

”Tuturor angajaţilor afectaţi de la baza din Suceava li se vor oferi oportunităţi de lucru în altă parte în reţeaua Wizz Air. Wizz Air îşi menţine angajamentul de a creşte pe termen lung pe piaţa românească, creând sute de locuri de muncă suplimentare atât în cadrul companiei, cât şi în industriile asociate, stimulând creşterea rapidă a sectoarelor turismului şi ospitalităţii din România”, precizează compania.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

mai 17, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu mediul...

mai 17, 2024

Mai multe cofetării, patiserii și fast-food-uri ar...

mai 16, 2024

Regulile privind vânzarea de fructe și legume...