Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

14th International TattooFest Iași

14th International TattooFest Iași este numele celei de-a 14-a ediții a convenției internaționale de tatuaje de la Iași, care va avea loc în perioada 15-17 martie la Centrul de Evenimente AGORA. Festivalul va găzdui peste 130 de artiști tatuatori, personalități care vin de pe continentul european dar și din Asia și Statele Unite, devenind astfel cel mai mare eveniment artistic de acest gen din România, atât ca longevivitate cât și ca număr de participanți. Doritorii de tatuaje, chiar si cei pretențioși, vor putea alege pe durata festivalului dintr-o paletă vastă de stiluri, artiștii prezenți fiind specializați în realism, color, black and grey, tribal, blackwork, lettering, trash polka, traditional, cartoon, dotwork, 3D sau abstract tattoo. Cele mai bune tatuaje vor fi premiate la finele celor 3 zile de festival. Avem peste 35 de trofee de oferit!

Vezi și: Concerte live în această săptămână.

Pe parcursul celor 3 zile ale convenției am pregătit:  

  • Tatuaje live,
  • Concursuri de tatuaje,
  • Concerte live,
  • Dansuri, 
  • Street dance,
  • Fire show-uri
  • Un corner pentru copii,
  • Expoziție de motoare, 
  • Cocktail bar mobil, 

Restaurant, puțină distracție și să nu uităm de piercing, colecție de oseminte și piele, giuvaere atemporale și multe articole de tatuaje.

♠ Salvați data, aveți ocazia să cunoașteți nume sonore din industria tatuajelor, sa vă revedeți cu mulți dintre artiștii care locuiesc departe, să fiți tatuat de unul dintre ei și de ce nu, să susțineți ceea ce vă place și să fiți parte a comunității iubitorilor de tatuaje și artă, aici, la Iași. Nu ezitați sa vă programați lucrările mari din timp la artiștii preferați. Pe cei care vor participa la ediția de la TFI 2024 îi puteți găsi pe website-ul official: www.tattoofestiasi.ro (Alex Costin)

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/39d7e54106722f05c10338d2e30f9098.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130