Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

15 burse în valoare de 4.000 de lei fiecare au fost acordate elevilor ieșeni la cea de-a IX-a ediție a Fondului de Burse Centric

Centric IT Solutions România, în parteneriat cu Fundația Comunitară Iași, continuă să investească în viitorul comunității prin acordarea a 15 burse anuale, fiecare în valoare de 4.000 de lei, elevilor cu rezultate remarcabile la informatică și matematică din liceele ieșene. Fondul de burse Centric este o inițiativă prin care s-au alocat până acum 486.000 de lei pentru sprijinirea tinerilor pasionați de științele exacte.

Pe lângă fondurile acordate, compania pune la dispoziţia bursierilor şi mentori din rândul angajaţilor, reprezentând primul program de acest fel organizat de o companie ieşeană. Prin interacţiuni regulate şi sesiuni de mentorat, bursierii vor avea oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile tehnice, înţelegând mai profund industria IT şi provocările ce pot apărea.

Citește și:Filarmonica MOLDOVA din Iași vă invită la concertele din 15 și 22 decembrie!

„Este o onoare să fiu mentor în cadrul Fondului de Burse Centric pentru a doua oară. Am avut privilegiul să împărtăşesc experienţa mea cu o tânără talentată, plină de energie si entuziasm. Am reuşit să o ghidez pe drumul ei către excelenţă unde îşi poate arăta adevărata valoare. Prin acest program nu oferim doar cunoştinţe tehnice. Noi construim şi consolidăm atât viitori lideri ai industriei IT, cât şi prietenii frumoase ce persistă şi după finalizarea mentoratului. Este o bucurie să văd cum aceşti tineri depăşesc obstacole şi îşi ating potenţialul maxim”, a transmis Alexandra, unul dintre cei 15 mentori implicaţi în această iniţiativă.

Centric IT Solutions

Centric IT Solutions este o companie olandeză de software. Aceasta este prezentă pe piaţa românească din 2010, pe lângă celelalte sedii aflate în nouă ţări europene. Compania este specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii de consultanţă IT pentru clienţi din diferite industrii. Aceasta are peste 370 de angajaţi în Iaşi. 

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...