Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

69 de opere semnate de artiști români la Palatul Braunstein

69 de opere ale celor mai importanți artiști români sunt accesibile publicului începând de luni, 15 ianuarie, la Palatul Braunstein. În cadrul unei expoziții remarcabile ce reprezintă una dintre cele mai semnificative manifestări culturale organizate vreodată în orașul nostru! Evenimentul, intitulat „Capodopere. Artă din România, de la clasic la contemporan.”, reprezintă cea mai importantă expoziție de artă românească organizată de Muzeul Național Brukenthal.

Citește și Expoziția „Capodopere. Artă din România, de la clasic la contemporan”, din 15 ianuarie la Palatul Braunstein

Această ocazie specială de a aduce arta de calibru în Iași s-a concretizat printr-o colaborare frumoasă între douămuzee.

  • Muzeul Național Brukenthal din Sibiu, Ministerul Culturii, Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași și Primăria Municipiului Iași.

Exponatele, evaluate la câteva milioane de euro, au fost aduse la Palatul Braunstein sub atenta supraveghere a jandarmilor care le-au însoțit în drumul lor de la Sibiu. Vernisajul expoziției este programat pentru luni, 15 ianuarie 2024, de Ziua Culturii Naționale, la ora 16:00. Expoziția va putea fi admirată până pe 15 martie 2024 și este cu adevărat un eveniment de neratat pentru iubitorii de artă și cultura.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/79b9c85066f980c48f4b566a661a5211.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130