Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Angajați ai Serviciului de Probațiune intră în greva foamei

Angajați ai Serviciului de Probațiune intră în greva foamei. Șapte consilieri din cadrul Serviciului de Probațiune Iași intră în greva foamei, începând de miercuri.

Reprezentata acestora, Cristina Irimia, a menționat această formă radicală de protest. Deși există sentințe judecătorești care trebuiau aplicate precum și discuții între reprezentanții Serviciului de Probațiune și cei ai Ministerului Justiției, salariile angajaților nu au mai fost majorate din 2017 și nici nu sunt plătite integral.

Citește și Bojdeuca lui Creangă din Ţicău se redeschide vineri, 15 decembrie

Noi solicităm ca până pe data de 15 decembrie 2023 să se facă recalcularea de urgență a salariului. Acest lucru pentru luna noiembrie 2023. De asemenea, solicităm punerea de urgență în plată a restanțelor rezultate din recalcularea salarială pentru lunile august și octombrie 2023 și solicităm punerea de urgență în plată a tranșei de 35% aferentă eșalonării deja pe 5 ani, o eșalonare a unor venituri pe care noi le-am câștigat prin sentințe penale, dar nepuse în plată la timpul la care trebuiau să fie puse în plată„, a declarat Cristina Irimia.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/a8d85149b8746613b219fab565e875ee.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130