Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Armin van Buuren vine la Iași

Doi dintre cei mai celebri DJ din lume vor fi prezenți la Iași la festivitatea de închidere a Digital Throne – Campionat Mondial de Esports. Armin van Buuren și Tujamo vor urca pe scena de la Palatul Culturii. Alături vor fi artiști internaționali de prestigiu: Lost Frequencies, JP Cooper și Tom Odell, dar și de artiștii români: B.U.G. Mafia, Delia, Carla’s Dreams, Alternosfera, Subcarpați, Spike, The Motans, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC și Filarmonica “Moldova” din Iași.

Biletele pentru cele trei zile de concert pot fi achiziționate online la prețul de 220 de lei. Abonamentul achiziționat direct la festival va avea un preț de 250 Lei.

Cine este Armin van Buuren?

Armin van Buuren este un nume important pe scena muzicii electronice, atât ca DJ, cât și ca producător. Olandezul în vârstă de 46 de ani a cucerit top-urile muzicale în anul 1995 cu piesa Blue Fear. De-a lungul carierei sale a concertat în peste 25 de țări. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii în topurile de specialitate. A reușit ca la fiecare apariție în România să construiască o relație specială cu fanii săi. A state of Trance, deseori cunoscută și sub prescurtarea ASOT, este o emisiune radio olandeză găzduită de către Armin, lansată prima dată în Iunie 2001 și care este difuzată săptămânal, numărul ascultatorilor depășind 40 de milioane.

Citește despre: Concert la Iași în cadrul Festivalului Internațional ”George Enescu”.

Asemenea lui Armin van Buuren, Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase uriaș în România, Matthias Richter, cunoscut drept Tujamo, și-a început cariera la vârsta de 17 ani, iar în 2012 a lansat primul său single Who ce i-a adus rapid recunoaștere din partea faimoasei case de discuri Spinnin’ Records. În 2016, Tujamo a lansat albumul său de debut United In Dance ce a fost un succes comercial și critic și l-a stabilit pe acesta drept o forță majoră pe scena EDM.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

septembrie 29, 2023

Mai avem locuri la atelierul „Memoria ferestrei”...
Primăria Pașcani

septembrie 29, 2023

O nouă ”săgeată albastra” reparată la Pașcani....
Primaria Iasi

septembrie 28, 2023

Iașul se pregătește să primească pelerini din...
Primăria Cotnari

septembrie 27, 2023

Zilele Toamnei, pe Dealul Cătălina. Timp de...