Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Bucovina a concertat în Iași

Cea mai cunoscută trupă de metal din România, Bucovina, a concertat sâmbătă seara în Underground Pub. Ca orice trupă care se respectă și Bucovina a avut o deschidere asigurată de o altă trupă și anume formația Cozmetic. Trupa a început în forță, fără prea mari introduceri. Toată lumea știa de ce „Suntem aici” și nu a stat nimeni pe gânduri dacă să se simtă bine sau nu.

Vezi și: Concert Partizan la Iași.

Băieții mi s-au părut foarte în formă. Cu chef de spus povești prin cântecele lor, au scos la înaintare și câteva piese mai vechi, mai înspre black metal. Ne-au și onorat cu melodii mai noi, de pe albumele recente.  Din setlist au mai făcut parte piese precum:

Stele călăuză, Cărări În Suflet, Tăriile Văzduhului, Duh, Luna Preste Varfuri, Suntem aici, Ultima iarnă, Sub Piatra Doamnei, Spune tu, Vânt, Mestecăniș, Folk Hevi Blec sau Nestrămutat. Bucovina este o formație de folk metal din Iași, România. A fost fondată în anul 2000 cu urmatorii membri: Florin Crivăț Țibu, Bogdan Luparu, Bogdan Vifor Mihu, Jorge Augusto Coan.   (Alex Costin)

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

februarie 9, 2024

În 2023, Palas Iași a înregistrat peste...
Primaria Iasi

februarie 8, 2024

Filarmonica MOLDOVA din Iași vă invită la...
Primaria Iasi

februarie 6, 2024

Andrei Pleșu, Horia-Roman Patapievici și Dragoș Buhagiar...