Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Campanie gratuită dedicată prevenției bolilor la animalele de companie

Campanie gratuită dedicată prevenției bolilor la animalele de companie. Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași prin Compartimentul de Urgențe anunță o perioadă dedicată prevenției. Este vorba despre profilaxia necesară în cazul animalelor mici, de companie.

Campania denumită sugestiv „USV CU Tine” este programată pentru perioada 13 – 24 noiembrie 2023. Începând de astăzi, 7 noiembrie, proprietarii de animale de companie pot să facă o programare, la numărul de telefon 0752310672, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Vezi un alt articol:  Guvernul renunță la reducerea plafonului pentru plata cash.

Pe parcursul celor două săptămâni de campanie, vor putea beneficia de  servicii gratuite peste 200 de animale de companie. Consultații, vaccinare, deparazitare interna și externă, analize de laborator și mâncare de dietă. Toate gratuite în cadrul campaniei „USV CU Tine. La ediția din acest an, pacienții geriatrici vor putea beneficia de screening hipertensiune, testare demență, uro-nefrologie și servicii de oftalmologie.

Personalul Compartimentului de Urgențe format atât din cadre didactice cât și din doctoranzi – medici veterinari. Alături de Clinicile Facultății de Medicină Veterinară a USV Iași vor realiza toate aceste activități în mod gratuit. Pentru cardiologie, oftalmologie, neurologie, uro-nefrologie și  dermatologie vor fi realizate consultații de specialitate, analize de laborator și teste de specialitate. Consultațiile, testele de specialitate, analizele de laborator, deparazitările și vaccinările vor fi efectuate sub titlu gratuit, costurile fiind suportate de partenerii economici ai campaniei.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primaria Iasi
Primaria Iasi

noiembrie 28, 2023

Muzeul Național al Literaturii Române din Iași...
Primaria Iasi

noiembrie 22, 2023

Se redeschide Muzeul de Istorie Naturală. Reabilitarea...