Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Cele mai recente colecții de modă vor fi prezentate în acest weekend la Romanian Fashion Week

Cele mai recente colecții de modă vor fi prezentate în acest weekend la Romanian Fashion Week.

Peste 100 de designeri tineri și consacrați, 300 de fotomodele, peste 500 de ținute, cel mai impresionant catwalk din țară, cu o lungime de aproximativ 50 de metri și panouri cu mii de leduri. Așa poate fi descris, pe scurt, Romanian Fashion Week, care va avea loc în Grădinile Palas din Iași, în perioada 24-26 mai 2024.

Organizat în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai mare eveniment dedicat industriilor creative din UE, evenimentul dedicat modei a atins, anul acesta, 25 de ani de când a fost organizat pentru prima dată la Iași. De atunci, sute de designeri au dat trendul în fashion, iar alte câteva sute de designeri debutanți s-au lansat în industrie de pe catwalkul din capitala Moldovei.

„Romanian Fashion Week va fi o explozie de lumină, vor fi două secțiuni de modă, iar vineri începem cu tinerii designeri. Toate cele patru universități de design din țară, precum și Universitatea de Design de la Chișinău vor fi prezente pe podiumul de la Iași”, a declarat Irina Schrotter.

Pentru toate schow-urile de modă din acest weekend, machiajul va fi asigurat de echipa Lancôme, în coordonarea NMA Alexandru Abagiu, iar hair styling-ul poartă semnătura echipei Philips, coordonată de Ambasador Philips Sorin Stratulat.

O colecție care nu se lasă trecută cu vedere la ediția din acest an a Romanian Fashion Week este cea creată de Cristian Samfira, inspirată de telefonul HUAWEI Pura 70 Ultra.

Citește și A fost demarată prima etapă a proiectului de amenajare a parcului de agrement de lângă lacul Ezăreni

Designerul, cunoscut pentru abordarea lui creativă și avangardistă, a elaborat rochii care au ca motiv central triunghiul. Acesta este și simbolul reprezentativ pentru smartphoneul HUAWEI, denumit Super Symbol Design, un statement stilistic definitoriu pentru liniile geometrice moderne, minimaliste și elegant stilizate ale produsului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/cf02ce6c9f625f858a99e68cf77a24fe.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130