Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Magia colindelor adusă de Colectivul muzical-coral “Lia-Ciocârlia”

Colectivul muzical-coral “Lia-Ciocârlia”, a susținut un program artistic la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”. Acesta a adus magia colindului de Crăciun la Prima Universitate Modernă a României – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

La finele săptămânii trecute “domnul rector al UAIC – Prof. univ.  dr. Tudorel TOADER a primit cu bucurie și încântare recitalul de colinde. Manifestarea a fost susținută de cei mai talentați copii și absolvenți ai unuia dintre celebrele grupuri corale din țară. Aceștia au câștigat de-a lungul timpului numeroase trofee și premii prin participarea la diverse concursuri. Ei au obținut premii atât la nivel național cât și internațional.

Citește și:Punctul de amendă s-ar putea dubla din 2024.

Mulțumiri doamnei conducător artistic și dirijor – Svetlana Istrate, pentru implicarea și dăruirea dovedită de-a lungul timpului și conducerii UAIC – domnului Rector Tudorel Toader, pentru călduroasa primire”, se arată într-o postare pe Facebook a Consulatului General al Republicii Moldova la Iași. Colectivul muzical-coral “Lia-Ciocârlia” au reprezentat un motiv de bucurie pentru toți cei prezenți.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...