Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Comuna Tătăruși pregătește evenimente de sfârșit de an

Comuna Tătăruși se pregătește pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Sâmbătă, 16 decembrie, va fi inaugurat Târgul de Crăciun, în apropierea Centrului Cultural din localitate. În aceeași seară, va fi inaugurat și iluminatul festiv, iar Moș Crăciun va oferi cadouri celor 500 de copii din comunitate. Surprizele nu se vor opri aici și se vor desfășura serile de colinde pe terasa Centrului Cultural.

Citește și: Continuă protestul: Grefierii în grevă, instanțele blocate.

Ansamblul Folcloric Bucovina Mică va aduce vestea bucuriei Nașterii Domnului alături de artiști locali. De asemenea, în Comuna Tătăruși, va avea loc și un concert susținut de Ducu Bertzi. În fiecare seară până pe 27 decembrie, vor urca pe scenă artiști de marcă. Aceste seri de colinde vor culmina cu festivalul de datini și obiceiuri de iarnă, programat pentru a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie. Sunt așteptate alaiuri și cete de urători din mai multe județe.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/eb9c1f295b95be91a46483ac2ca7492c.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130