Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Concert Carla’s Dreams și zeci de evenimente cu sute de premii pentru elevi și studenți la Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”

Concert Carla’s Dreams și zeci de evenimente cu sute de premii pentru elevi și studenți la Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează o nouă ediție a celui mai mare festival studențesc din România găzduit de o instituție de învățământ superior.

La Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”, între 22 și 24 mai 2024, vor fi organizate jocuri inedite în aer liber, zeci de concursuri cu premii, cursuri de capoeira, cursuri de autoapărare, spectacole de teatru în aer liber și petreceri tematice. Capul de afiș va fi anul acesta concertul susținut pentru miile de studenți ieșeni de cunoscutul artist Carla’sDreams.

Festivalul va continua manifestările care au devenit tradiție. În primul rând, și ediția de anul acesta va debuta cu deja-cunoscutul Cross TUIASI, în care sute de studenți și profesori vor alerga pe un traseu prestabilit printre căminele din campus. Scopul principal va fi cel de promovare a mișcării și a unui stil de viață sănătos, dar participanții care vor alerga cu cele mai inedite costumații vor avea șansa de a primi la final unul dintre zecile de premii puse la dispoziție de sponsorii și partenerii universității.

Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” vor funcționa ca un veritabil festival în aer liber: va exista inclusiv o zonă amenajată cu street-food, cât și patru puncte de unde pot fi achiziționate băuturi răcoritoare.

Citește și Concerte live săptămâna aceasta

La fel ca la edițiile precedente, „inima festivalului” se va afla în zona căminelor T9-T10-T11, unde vor fi organizate mai multe jocuri la care pot participa studenții TUIASI, în cadrul „Garden Party”, organizat în colaborare cu Viață de Student.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/40fe883e34846c68281be8b8c75903db.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130