Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Concerte live în această săptămână

Joi

În Legend Pub vor cânta The Kriptonyte Sparks. Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd. Influențați de curentele englezești ale anilor ’70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, live-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

În Underground Pub vor concerta Byron. Byron este o formație de muzică rock, formată în anul 2006 în București, România. Dan Byron, colaborator al trupei Agathodaimon și fost membru al trupelor Urma și Kumm, a dorit inițial să pornească un proiect solo, dar acest proiect s-a dezvoltat rapid și a devenit o trupă de sine stătătoare. Genul pe care îl abordează este greu de stabilit. Ar putea fi definit ca art-rock / adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz. We7.com îl descrie ca fiind intellectual rock, progarchives.com ca fiind neo-prog. Toate versurile sunt scrise în limba engleză și vorbesc despre condiția omului modern. 

În RocknRolla vor cânta Taking Back August, trupa de modern metalcore din București, își lansează albumul „Chrysalis” joi, pe 4 aprilie, la Rocknrolla, Iasi. Tematica albumului îmbracă forma conceptului de Alpha si Omega, respectiv viață și moarte, unde viața stă pe un piedestal înconjurat de umbre.

Special guests: Hiraeth 

Taking Back August și-a început activitatea muzicală în 2020, într-un climat de nesiguranță în industria muzicală. De atunci, trupa a urcat pe scenele de la Posada Rock Festival și Metal Gates, a cântat în deschidere pentru mai multe nume mari din lumea rockului, precum Lord Of The Lost, E.M.I.L, COMA și Implant Pentru Refuz, și a luat parte la mai multe seri dedicate stilurilor mai agresive din sfera metalului.

Vineri

În Fratelli va cânta Florin Ristei (nume la naștere Traian Florin Ristei; este un muzician și prezentator de televiziune român. Florin Ristei s-a născut în orașul Galați, dar în prezent locuiește în București. Piesa sa de debut se numește „Dana”, cu care a intrat în topurile muzicale.

În Helix Pub va fi concert BMC. (Fratele Lu Chan, Breloc, Dilimanjaro & DJ SPZ) va asteapta pe 5 aprilie in Iasi la Helix Pub la lansarea celui de-al 3lea material discografic „Recartier”. Îi vor avea ca invitati pe Coltu’ Salbatic & Fratelemare.

În Underground Pub va fi concert HVNDS. HVANDS este o trupă muzicală românească cunoscută pentru abordarea lor inovatoare în genul post-rock și post-metal. Cu o carieră înfloritoare și o discografie impresionantă, trupa a câștigat rapid recunoaștere în industria muzicală. Sunetul lor puternic și evocativ îmbină elemente de chitară distorsionată, ritmuri complexe și atmosfere melodice, creând o experiență muzicală intensă și emoționantă. Versurile trupei adesea abordează teme profunde și introspective, completând cu măiestrie atmosfera sonoră pe care o creează. Cu concerte captivante și o pasiune pentru exprimarea artistică, HVANDS a devenit o prezență remarcabilă în peisajul muzical românesc.

Sâmbătă

În club Time Out va concerta Speak. Ștefan Sprianu (n. 24 octombrie 1986, Bacău), cunoscut sub numele de scenă Speak, este un cântăreț român de muzică pop, producător muzical și vlogger.

În RocknRolla vor cânta Reverse The Moment, o trupă de metalcore din Oradea, formată in anul 2016. Trupa este compusă din Bogdan Hasas (Voce/Chitara), Denis Olar (Chitara Lead), Alex Marcon (Bas) si Seba Inocentiu (Tobe). De-a lungul timpului, trupa a împărțit scena cu nume precum Infected Rain, Dirty Shirt, Breathelast si Days of Confusion. Trupa lansează primul E.P. intitulat “Empty Words” in Iulie 2020, alături de un videoclip pentru piesa “Suffocating”. În continuare, în Iunie 2022, trupa revine cu un prim album full length numit “The Victim”. “Overthrow”, “Remedy”, “What It Takes”, “The Victim” si “Hollow Eyes”, un featuring cu Shawn Spann, vocalist al trupei “I, The Breather”, au fost lansate ca single-uri ce fac parte din album.In 2023, trupa a decis să se axeze pe lansarea de single-uri, precum „Paresthesia” si cel mai recent „Y.P.I.V.”

În Underground Pub vor concerta Domination, singura trupă tribut Pantera din Romania. Cunoscută drept una din cele mai intense formaţii din peisajul underground românesc, Domination, inseamna:

Stefan Zaharescu – voce (ex-Negura Bunget, Kistvaen/Sur Austru)

Cezar Popescu (Vita de Vie, Days Of Confusion) – chitară

Cosmin Lupu (Days Of Confusion) – chitară

Cristi Dumitrescu (Iris, No Stress) – tobe

Andrei Zamfir (Days Of Confusion) – bass

Duminică

Concert Specii în Underground Pub. Trupa SPECII şi-a început activitatea în anul 2008, avându-i ca membri pe Dragonu’ AK47 (Dragoș Tudorache) și Chimie (Mihai Adamescu) . Între timp, Dragonu și Chimie îl întâlnesc pe Kazi Ploae, cu care scot două albume: ”Amenințarea Maimuței” (2009) și ”Imperiul Lianelor” (2010), iar gAZAh se alătură trupei abia în anul 2010.  În anul 2011, apare albumul „Ușile Vol. 1”, în acelaşi an, proiectul SPECII luând sfârşit. Şapte ani mai târziu, trupa revine cu forţe proaspete, lansând un nou album, „Fuck Darwin„ (ALEX COSTIN)

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...