Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Concerte live în această săptămână

Concerte live în această săptămână. Joi     

Șubi Tuba vor cânta in Legend Pub. Șubi Tuba este un proiect muzical marca Liviu Mărculescu,ce cuprinde muzici vesele si nostime, adunate de prin prima jumătate a veacului trecut,cu teme cunoscute,din filme ori desene animate.

Vineri  

Jul Baldovin&Friend vor cânta în RocknRolla. Baldovin Blues Band aduce tribut unor artiști ca Jimi Hendrix, Robert Johnson, Stevie Ray Vaughan, Albert King sau Eric Clapton, de care se leagă din punct de vedere al culturii blues prin diferitele perioade ale genului american.

Tiptil vor cânta în The Trumpets. În septembrie 2009, Bujor, Creţu şi Ciprian (membri ai fostei trupe Baba Novac) împreună cu Raluca au pus bazele trupei TiPtiL. Aceasta a debutat, două luni mai târziu cu un concert pe 5 noiembrie 2009. Zi care a rămas şi aniversarea formaţiei.  Un an mai târziu, în decembrie 2010, regizorul Cătălin Bugean a realizat primul videoclip al trupei TiPtiL pentru melodia „Spune-mi!”. O piesă delicată şi deopotrivă energică, suavă şi, pe alocuri, melancolică.

OG Eastbull va cânta în Underground Pub.

Alex Velea va cânta în club Skin. Alexandru Ionuț  Velea cunoscut profesional ca Alex Velea, este un cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor de muzică pop și manele din România, câștigător al competiției Star Factory.

Sâmbătă           

Vali și Lucian Bărbulescu vor cânta în Skin. Vali Bărbulescu este un dj român de muzică house, minimal și techno care și-a început cariera în anul 1999.

Citește și Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iaşi organizează concurs pentru asistenți

Duminică     

Taxi vor cânta la Berarium Tankeria Ursus. Taxi este o trupă românească de pop-rock. Trupa a fost fondată în 1999 și în prezent este compusă din Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Kerezsi Csongor, Vicky Avanu, Carla Iliași, Sebastian Macovei și Alin Păun. Taxi a reprezentat în 2000 România la Eurovision cu cântecul Luna și a obținut locul 17. S-a înființat pe 13 martie 1999, în București. 

Mara Halunga si Caue De Marinis vor canta în Acaju.Duo-ul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atât în București, cât și în multe alte orașe din țară, precum și în străinătate: Roma, Stockholm, São Paulo, etc. De asemenea, duo-ul format din Mara Halunga și Cauê De Marinis a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitându-i să cânte alături de ei muzică braziliană. Pasionată de instrumentele de percuție și considerând că ritmul este foarte important în concertele lor, acum câțiva ani, Mara Halunga a început să studieze un instrument care se numește pandeiro și care a devenit nelipsit în performance-urile lor live. (Alex Costin)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...