Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Concerte live în acest weekend

Concerte live în acest weekend.

Joi:

În Undergound Pub vor cânta Dan Gerosu și Alan. Dan Gerosu este un artist de muzica rap care, cu un line-up gândit special pentru concerte, are o experiență de 10 ani in muzică, își susține concertele cu dj, cât și cu band, având zeci de piese, unele dintre ele fiind în colaborare cu artiști ca : Ombladon, Alan, KEPA, Cheloo, Bitza, Arsurra.

Anghel Alan, pe numele de scenă Alan, cunoscut s-a apucat de rap după ce, iniţial, era considerat speranţă a fotbalului. A decis să-şi facă propriul studio de înregistrări (PacPac Studio) după o discuţie la bere, a învăţat din mers tainele muzicii şi a înregistrat sute de piese până când a reuşit să-şi lanseze propriul album, „TABU“, în septembrie 2012. Este recunoscut pentru piese precum „O ultimă speranţă“ ft. DOC, „Atac cerebral“ ft. Chimie şi Dj Undoo, „Sar Căţele“, alăuri de DOC, Stress, Cerbu şi Deliric, „Nimeni nu te scapă“ şi „Gagici grămadă“, în colaborare cu Maximilian şi DJ Oldskull.

În Legend Pub vor susține concert Paul Tihan si Andra Andriuca .Paul Tihan este un artist de poetry-rock, născut și crescut în Iași. După parcursul pur acustic pe care l-a avut în trecut, Paul și-a transformat proiectul într-o trupă, pentru că ”din punct de vedere muzical, accentuează mai bine gândurile și experiențele sale”. În 2021, au lansat albumul de debut, Culorile Tale. Andra Andriucă este o artistă de indie-pop, născută și crescută în Iași. Alături de voce și chitară, proiectul ei a devenit ușor-ușor o formație, care combină stilurile indie, pop, rock, plus câteva elemente de alternative-rock.

Vineri:

În club Time Out va cânta Adi Istrate.Artistul a făcut parte din mai multe proiecte muzicale, iar prima oară acesta a acut contact cu muzica cu ajutorul trupei din care făcea parte, pe nume „Maxim”. Acesta, alături de alți tineri talentați au reușit să lanseze multe hit-uri în mediul online.

În club Skin va mixa dj Vali Bărbulescu. Vali Bărbulescu este un DJ român de muzică house, minimal și techno care și-a început cariera în anul 1999.

În Underground Pub va fi concert Trooper.Trooper este o formație românească de muzică heavy metal, originară din Târgoviște. Numele trupei a fost preluat din titlul piesei The Trooper a formației Iron Maiden.

Sâmbătă:

În Underground Pub vor cânta cei de la Iris. Iris este o formație românească de muzică rock înființată în anul 1977 la București. Din prima componență au făcut parte: Nuțu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechințeanu (chitară bas) și Nelu Dumitrescu (baterie). Formația a trecut prin numeroase schimbări de formulă, cea mai reprezentativă fiind cea care a avut în componență cuplul de chitariști Nuțu Olteanu-Adrian Ilie. Aceștia avându-l ca solist vocal pe Cristi Minculescu. La mijlocul anilor ’80, după desprinderea mai multor dizidențe (Voltaj – 1982, Incognito – 1984), are loc cel mai spectaculos „transfer” din istoria rockului autohton, prin trecerea lui Nuțu Olteanu, Marti Popescu și Dan Bittman la Holograf.

Citește și: Concerte live în această săptămână

În RocknRolla Pub vor cânta trupa Celelalte Cuvinte. Celelalte Cuvinte este o formație românească de muzică rock din Oradea, înființată în decembrie 1981 la Timișoara.

Duminică tot în RocknRolla vor concerta  trei formații: AVOID HUMANITY ,NEON PROPHECIES si DARK STRUKTURE. (Alex Costin)

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...