Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Concerte live săptămâna aceasta     

Concerte live săptămâna aceasta

Joi

White Mahala vor cânta joi în Legend Pub. Trupa White Mahala și-a primit botezul în deschiderea concertului celebrului Oscar Benton de la Sala Palatului. Cu stilul muzical neoromânesc, trupa face furori cu cele mai cunoscute cântece ale sale, “O mie de pahare”, “Cântă Mahalaua”, piesele de pe materialul discografic “Cocoșelu”. Solistul formației este actorul Ovidiu Niculescu, cunoscut publicului în special din filmele “Restul e tăcere”, “Filantropica” sau “Băieți buni”. Componența Trupei White Mahala este: Ovidiu Niculescu (voce, chitară), Silviu Enache (chitară solo, voce), Sorin Ciprian Nicolescu (trompetă), Călin Vamă (bass) și Doru Cinca (tobe, voce).

Vineri

Argatu’ va susține un concert vineri în Underground Pub. Argatu’ este un artist (Producer & MC) cunoscut pentru abordarea folclorului tradițional românesc într-o manieră auditivă direct integrată în genuri muzicale urban/electronice, acoperind astfel influențe din Drum And Bass, Hip-Hop/Rap, Dubstep, Dub, UK Grime & UK Garage, Breakbeat, Trap, ba chiar și muzica ce ține de Film Score/ Game Soundtrack. Călătoria lui a început de la o vârsta fragedă, de la 8 ani, ulterior ajungând în grupul Culese din Cartier în anul 2012, apoi urmărind o carieră independentă de artist. A urcat pe scenele marilor festivaluri din România precum Electric Castle, Untold Festival, SummerWell Festival, Plai Festival, Vest Fest, Airfield Festival, Neversea Festival etc, iar în aria externă susținând concerte în Franța, Anglia, Bulgaria etc. Muzica lui poate fi găsită pe profilul oficial „Argatu’ ” de YouTube, Spotify si toate celelalte platforme de Stream.

Vezi și: Trei zile până la Semimaraton Iași 2024.

Sâmbătă

Formația Omul cu Șobolani vor cânta sâmbătă în Underground Pub. Omul cu Șobolani este o formație care se axează pe genul muzical rock alternativ și punk rock, înființată pe 1 august 1997, în Constanța. Numele trupei a fost inspirat de cartea omonimă a lui Sigmund Freud, pe care Dan Amariei a văzut-o pe o măsuță și și-a zis că dacă va avea o trupă, așa îi va spune. Formația este alcătuită din Dan Amariei (voce), Nicolae „Nucu” Aramă (chitară), Radu Caragea (chitară bas) și Mihnea Dobrotă (tobe). Concertul de debut a avut loc în clubul „Big Mamou” din București în luna mai a anului 1998. Primul videoclipa fost cel de la piesa „Vara pe Oliță”. Despre această piesă se poate spune că ilustrează cel mai bine viitorul plin de fluctuații al formației. Omul cu șobolani e considerată cea mai longevivă trupă de rock alternativ din România. (Alex Costin)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/40bbe499ba67e0669fd511135760b16f.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130