Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Conferința „Dependența de droguri” va fi organizată la Iași, în cadrul unui proiect de anvergură națională

Conferința „Dependența de droguri” va fi organizată la Iași, în cadrul unui proiect de anvergură națională.

Alianța Părinților, organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, anunță organizarea celei de-a doua conferințe a anului 2024 din seria „Copilul, dar neprețuit”.

Dezbaterea va avea loc pe 15 februarie 2024, de la ora 18.00, în Aula Magna „Carmen Sylva” a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (Bulevardul Carol I, nr. 11 A, Copou). Evenimentul va reuni specialiști din domeniul medical, psihiatric, psihologic, educațional. Aceștia vor oferi părinților, adolescenților, profesorilor și publicului larg informații și soluții concrete legate de „Dependeța de droguri”.

Alianța Părinților își propune să abordeze și să dezbată public această problematică. Și nu doar pentru a crește gradul de conștientizare, mai ales în rândul părinților și adolescenților, ci mai ales pentru a identifica și propune soluții și strategii de prevenție complexă și reabilitare. Asta, în contextul actual al creșterii explozive a consumului de droguri la vârste din ce în ce mai fragede.

Citește și Atac cibernetic la Institutul Regional de Oncologie din Iași. Medicii au revenit la pix și foaie

Conferința face parte din proiectul de anvergură națională „Copilul, dar neprețuit”. Proiectul invită la colaborare strânsă părinții, profesorii și specialiștii preocupați de protejarea, promovarea și respectarea dreptului prioritar parental de formare și intervenție în educația copiilor și adolescenților.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...