Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Cronică de concert: Luna Amară 

Luna Amară chiar s-a ținut de cuvânt pentru acest turneu aniversar. Aceștia au scos la înaintare piese mai noi sau mai vechi care nu au fost cântate deloc sau de multă vreme. În general o trupă cântă hiturile și își promovează cel mai nou album. Acest concept de concert este o raritate pentru fani. De aceea aceștia au venit în număr atât de mare vineri seara in Underground Pub.

Citește și Creștere alarmantă a numărului de cerșetori proveniți din Republica Moldova pe străzile din Iași.

Luna Amară a fost și este o trupă care creat un sound la limita dintre rock și metal, cu mesaj social, dar și piese cu versuri care ridică probleme profunde despre viață, iubire sau religie. De la un album la altul trupa a încercat să nu cânte aceeași muzică și în mare parte i-a reușit. (Alex Costin)

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/7fc77edcc38bea54a48f7fc96c0960eb.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130