Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Cronica de concert Vlad Dobrescu

Vlad Dobrescu și invitații săi Doc și Dj Nasa au susţinut un concert la Underground Pub din Iași. De fapt, au susținut două concerte pentru că la primul concert s-au epuizat biletele cu două săptămâni înaintea evenimentului și astfel băieții au decis să facă două concerte unul dupa altul. Uşile s-au deschis la ora 20:00 aşa cum era anunţat, lumea a început să se strângă încet, încet. Atât în interiorul locaţiei, cât şi afară, a fost o atmosferă foarte plăcută.

Vezi și: Teatrul Luceafărul din Iași va organiza un spectacol artistic special la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”.

Cu cât se apropia mai mult ora 21:00 coada de la intrare parcă se tot mărea, făcând clubul din ce în ce mai neîncăpător. Tot la ora anunţată au urcat pe scenă băieţii. Concertele au durat câte o oră și jumătate, fiind cântate piese de pe albumul aniversar “În sfârșit ”, dar și piese din repertoriul CTC. Au creat un show plin de energie impulsionați fiind și de publicul ieșean. La sfârșit, Doc le-a mărturisit fanilor ieșeni că au fost “piesa care lipsea din puzzle “.

Alex Costin

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/eb01b3b58af87afd7251d0dc7a6168bb.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130