Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Distincție pentru Filarmonica MOLDOVA din Iași

Distincție pentru Filarmonica MOLDOVA din Iași. În semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea cu care s-a pus în slujba artei și a publicului, Filarmonica MOLDOVA din Iași a fost desemnată de către Compania IULIUS „Cel mai bun partener extern în 2023”.

Vezi și: Concertul Magic Ritual are loc luni, pe 19 februarie la Casa de Cultură a Studenților Iași

Mulțumim partenerului nostru pentru această onorantă distincție! venită ca o încununare a rezultatelor remarcabile obținute în cei peste zece ani de frumoasă colaborare! Totodată, ne exprimăm bucuria continuării acestui parteneriat, prin organizarea de noi concerte, oferite cu drag publicului ieșean iubitor de muzică clasică.

Conducerea Filarmonicii „Moldova” Iași

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/c5454c0ac22e519fe0ee09c1e1259027.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130