Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu brio!

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu brio! Sărbătoare în familia primarului Mihai Chirica, după ce fiica sa cea mare a primit rezultatele finale la examenul de Bacalaureat. Thea Chirica (19 ani) a luat 9.75 la examenul maturității. Ambii părinți sunt foarte mândri și încântați de rezultatul adolescentei și au vrut să marcheze acest moment, oferindu-i cadou o bijuterie și o vacanță exclusivistă. Thea Chirica a fost elevă la Colegiul Național Iași, iar încă de la începutul liceului și-a dorit să devină judecător.

citește și: În Bucium se va face o stradă nouă.

Tânăra este cu un pas mai aproape de a-și îndeplini visul după ce a obținut o notă foarte bună la Bacalaureat. De altfel, chiar mama sa, Ana Maria Fodoreanu, a declarat că Thea este la pregătire în prezent și vrea să dea admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Articolul complet pe:

https://www.bzi.ro/sarbatoare-in-familia-primarului-mihai-chirica-thea-fiica-cea-mare-a-luat-9-75-la-bac-a-primit-o-recompensa-pe-masura-i-am-luat-o-bijuterie-si-va-pleca-in-bali-si-coasta-amalfi-5020674#goog_rewarded.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...