Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Ieșenii așteptați la cea de-a cincea ediție a campaniei „Pârtia de Cultură” organizată de Ateneul Național din Iași

Ieșenii așteptați la cea de-a cincea ediție a campaniei „Pârtia de Cultură” organizată de Ateneul Național din Iași.

Sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 11.00, Ateneul Național din Iași așteaptă publicul la cea de-a V-a ediție a campaniei Pârtia de Cultură, eveniment ce va avea loc la pârtia de schi din Copou și este organizat în colaborare cu instituții publice și parteneri privați din Iași.

Continuăm tradiția Pârtiei de Cultură prin intermediul căreia, Ateneul ieșean dorește să promoveze un stil de viață activ și conectarea la cultură în sânul naturii iar ieșenii pot participa la activități palpitante în aer liber. De acest eveniment se pot bucura de la mic la mare iar accesul este gratuit.

Citește și Școala de robotică CyLiis şi Peppers, calificată la un Concurs Internaţional organizat în SUA

Au fost pregătite momente muzicale susținute de elevii Petran Music School, jocuri de badminton alături de Badminton Preventis Kids coordonat de Alina Popa, sesiuni de improvizație împreună cu Sorin Cimbru și Bianca Ioan, și observații astronomice alături de Clubul Lunaticilor din Iași.

„Pârtia de Cultură este un proiect prin care ne-am dorit responsabilizarea locuitorilor municipiului Iași în vederea ocrotirii și ecologizării zonelor de agrement din Iași. Inițial, campania a fost organizată pentru a curăța pârtia de schi, însă în prezent, acest eveniment se referă mai mult la culturalizare și interacțiune culturală. Vă așteptăm cu întreaga familie pentru a ne bucura împreună de mișcare, muzică și voie bună”, a afirmat Gheorghiță Rusu-Persic.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...