Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Începe a X-a ediție a Târgului de Meșteri

În perioada 15 – 17 septembrie, Primăria Oraşului Târgu Frumos şi Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova organizează cea de-a X-a ediție a Târgului de Meșteri. Parteneri la eveniment sunt Casa de Cultură „Garabet Ibrăileanu” Târgu Frumos, Muzeul Municipal Pașcani și Centrul Cultural Ruginoasa. Târgul va fi organizat  pe esplanada Parcului „Ing. Dan Dumitrachi” din Târgu Frumos,  iar deschiderea oficială va avea loc vineri, 15 septembrie, la ora 11:00.

Un articol despre Târgu Frumos: PNRR: Măsuri de siguranță pe DN28 Târgu Frumos-Iași.

În cadrul Târgului de Meșteri, la deschiderea oficială va avea loc și un scurt moment artistic susținut de Badea Costică de la Joldești și de Rodion Stoian, „omul cu icoanele” de la Bacău. Târgul de Meşteri de la Târgu Frumos are ca obiective principale, promovarea meşteşugurilor artistice tradiţionale şi educarea publicului. Acesta se adresează în special publicului tânăr, în spiritul cunoaşterii, preţuirii şi respectului pentru tradiţii şi bun gust.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...