Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Începe GFest

Începe GFest, iar perioada de desfășurare este 17 – 20 August. Locația este parcul Casei de Cultură a Studenților. Acestea sunt informațiile pe care trebuie să le rețineți. În rest veți avea parte de distracție, muzică bună și noi prietenii. Participanţii sunt invitaţi să exploreze o gamă variată de activităţi, de la muzică, până la sport şi jocuri, toate într-un cadru plin de energie şi entuziasm. Cu fiecare ediţie, GFest a evoluat şi a devenit un proiect emblematic pentru tinerii ieşeni, oferindu-le oportunităţi de a petrece timpul liber într-un mod organizat şi distractiv.

Citește și: Concert la Iași în cadrul Festivalului Internațional ”George Enescu”.

„Vara se încheie într-un mod spectaculos cu a Xll-a ediţie a festivalului GFest, care promite distracţie nelimitată şi momente memorabile pentru toţi cei prezenţi”, au declarat organizatorii. Cu sprijinul partenerilor, festivalul va oferi o mulţime de oportunităţi de dezvoltare personală şi interacţiune socială. Se romovează educaţia non-formală ca modalitate de creştere a abilităţilor şi cunoştinţelor. Printre punctele de atracţie ale festivalului se numără dansurile, competiţiile sportive şi momentele muzicale care vor anima atmosfera. Acestea vor avea loc în Parcul Voievozilor de lângă CCS, între orele 16:00 şi 20:00.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor Chimişti Ieşeni şi susţinut financiar de Primăria Municipiului Iaşi.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru mai multe informații!

Primaria Iasi

aprilie 18, 2024

Concerte live săptămâna aceasta Joi White Mahala...
Primaria Iasi

aprilie 18, 2024

Trei zile până la Semimaraton Iași 2024....
Primaria Iasi

aprilie 18, 2024

Opera Română din Iași vă invită la...