Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

ITS România Congres, la Iași

ITS România Congres, la Iași. Organizația Română pentru Sisteme Inteligente de Transport – ITS Romania, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și sub patronajul Ministerului Transporturilor și al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Infrastructurii, organizează pe 25 și 26 septembrie 2023 o nouă ediție a ITS Romania Congress.

Evenimentul cu participare internațională abordează o temă de maxim interes. Sistemele inteligente de transport (ITS) reprezentând un set de tehnologii și soluții folosite în domeniul transporturilor. Bineînțeles, pentru a îmbunătăți siguranța, eficiența și gestionarea traficului.

Vezi un alt eveniment: Se apropie Zilele Recoltei la USV.

“Municipiul Iași are deja implementate soluții de management al traficului rutier, al transportului public și chiar al utilajelor de colectat deșeurile, toate acestea ducând la optimizarea gestionării traficului și, astfel, reducând congestiile, timpii de călătorie și emisiile de carbon.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență vom implementa noi ITS, în sisteme de avertizare la coliziuni. Dar și în controlul asistenței la condus, monitorizarea traficului și a semnelor rutiere digitale. Acestea sunt atât pe autobuze, cât și pe tramvaie, precum și în tehnologia viitorului Depou Dacia.”, a spus primarul Mihai Chirica.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași! 

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/aa31ada62e3483c4f4b73eb29c337d8e.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130