Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

La 80 de ani a strigat catalogul

O profesoară ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani a strigat catalogul primilor săi absolvenți din promoția 1973. Acest lucru s-a întâmplat în Belcești. Este prima ei promoție a absolvenților clasei a VIII-a ,1973, ca profesor debutant la Ulmi Poleni de unde, după mai bine de 30 de ani de profesie a ieșit la pensie.

Cu mare emoție și cu lacrimi în ochi își aduce aminte de fiecare elev și le spune câte ceva, din amintirile despre ei, la fiecare. Foarte emoționată a fost la Memorialul Ulmi-Poleni, unde s-a închinat la Crucea Eroilor satului. Și-a amintit cu mândrie, de toți foștii elevi care au făcut studii superioare expuși pe un panou la memorial.

Citiți și: Expoziția „Scrisori către Epoca de Aur”.

Conform celor de la infoiasionline.ro,  „Uite, pe Aurica, profesoară, o ajutam când era la facultate, da, sunt mulți ingineri, dar și profesori, economiști, dar vezi și doctori în științe, Condac avocat, Rusu jurist, Tanasă – inginer, am auzit că e primar, și Hodoreanu dar și Mariana ingineri, Teofil director. Sunt mândră cu elevii mei”, astfel a spus profesoara Toma.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...