Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Mai mult de 60 de brazi împodobiți vor fi oferiți familiilor defavorizate, centrelor de plasament și căminelor de bătrâni

Mai mult de 60 de brazi vor fi frumos împodobiți și oferiți familiilor defavorizate, centrelor de plasament și căminelor de bătrâni. Duminică, 17 decembrie, se va desfășura cea de-a patra ediție a evenimentului „Împodobim împreună”. Evenimentul special va avea loc pe strada Lăpușneanu și va consta în decorarea a peste 60 de brazi.

Scopul acestui proeict este de a aduce bucurie și speranță în casele familiilor care nu își permit să cumpere un brad de Crăciun. Anul trecut, acest eveniment a reușit să împlinească visul a 80 de familii aflate în dificultate.

Citește și ApaVital anunță creșterea tarifelor pentru furnizarea apei de la 1 ianuarie 2024

Cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Împodobim împreună” va avea loc duminică, pe data de 17 decembrie. Evenimentul începe la ora 15.00, pe strada Lăpușneanu.

Brazii vor fi distribuiți în perioada 18-22 decembrie 2023 în Centrul de Servicii Sociale Bucium, Centrul rezidențial „Sf. Andrei”, Centrul de asistență socială și îngrijire la domiciliu „Sfântul Mina” și în familiile din satul Frăsuleni, comuna Victorie, județul Iași.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Duminică, 17 Decembrie 2023
15:00 – 16:30 Împodobirea brazilor 🎄
Familiile și grupurile participante vor da viață brăduților, decorându-i cât mai frumos și creativ.
16:30 – 17:00 Spectacol de colinde 🛎️
Evenimentul este acompaniat de colinde, vin fiert și voie bună. Colindătorii și invitații surpriză vor completa atmosfera magică a serii.
17:00 – 18:00 Votarea și premierea câștigătorilor 🏆
Trecătorii și participanții sunt încurajați să admire și să voteze brazii expuși, inserând în urna special amenajată în fața Galeriei de Artă „Dumitru I. Grumăzescu” taloanele cu numărul bradului favorit.

O seară plină de emoții, moderată de un prezentator surpriză, în care Moș Crăciun va aduce bucuria premiilor pentru cei mai frumoși și creativi brazi.

18 – 22 Decembrie 2023: Distribuția brazilor 🚗

Brazii împodobiți cu bucurie vor fi distribuiți către centre de plasament, cămine de bătrâni și la familii nevoiașe, aducând o rază de lumină și căldură în locuri în care astfel de gesturi contează cel mai mult.

Persoanele interesate să se alăture evenimentului „Împodobim împreună”, în cadrul căruia peste 60 de brazi vor fi oferiți familiilor nevoiașe, sunt rugate să completeze formularul de participare

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

februarie 9, 2024

În 2023, Palas Iași a înregistrat peste...
Primaria Iasi

februarie 8, 2024

Filarmonica MOLDOVA din Iași vă invită la...
Primaria Iasi

februarie 6, 2024

Andrei Pleșu, Horia-Roman Patapievici și Dragoș Buhagiar...