Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Piața Metropolitană revine în comuna Ciurea!

Piața Metropolitană revine în comuna Ciurea! Organizată de ADI Zona Metropolitană Iași, GAL Colinele Iașilor și Primăria Comunei Ciurea, evenimentul va avea loc în Parcul Memorial Ciurea între 11-12 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00. Producătorii locali de încredere vor oferi o gamă variată de produse proaspete și de înaltă calitate. Afumături, brânzeturi fine, cătină, conserve tradiționale, miere și produse apicole selectate, ouă de prepeliță, fructe, legume proaspete, siropuri naturale, produse din pește, lavandă și dulciuri delicioase – totul sub un singur acoperiș vibrant și colorat.

Vezi și: Piață metropolitană la Ciurea.

Copiii vor avea parte de ateliere interactive și educaționale. Vor învăța despre prepararea anumitor produse, vor picta și modela, dezvoltându-și creativitatea într-un mediu plin de viață. Meșteșugari locali și artizani talentați își vor demonstra tradițiile și secretele în cadrul evenimentului. Piața Metropolitana Ciurea este un proiect vital pentru comunitate, susținând producătorii locali și meșteșugurile tradiționale din zonă.

Evenimentul promovează sustenabilitatea economică, socială și culturală a regiunii. Invităm toți locuitorii să se alăture și să sprijine producătorii locali pe 11 și 12 noiembrie 2023.

Vă așteptăm la Piața Metropolitană Ciurea între 10:00 și 18:00 pentru a descoperi autenticitatea, tradiția și frumusețea zonei. Pentru mai multe detalii, urmăriți-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/zmiasi/ sau pagina evenimentului: https://fb.me/e/2PCPaxAZR.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

Primaria Iasi
Primaria Iasi

noiembrie 28, 2023

Muzeul Național al Literaturii Române din Iași...
Primaria Iasi

noiembrie 22, 2023

Se redeschide Muzeul de Istorie Naturală. Reabilitarea...