Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Sărbătoare de neuitat la Tătăruși – Zilele Rezervației Forestiere

În perioada 25, 26 și 27 August, comunitatea din Tătăruși se pregătește să se bucure de o sărbătoare plină de culoare și muzică în cadrul celei de-a X-a ediții a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși. Evenimentul a devenit o tradiție așteptată cu entuziasm de locuitori și turiști deopotrivă.

La Cruce, vatra satului, devine scena principală a bucuriei. Începând cu ora 16:30, artiști de renume din industria muzicii ușoare și muzicii populare vor încânta publicul cu concerte memorabile. Printre numele ce vor răsuna în inima pădurii se numără Holograf, Oana Sârbu, Adina (Heaven), Paul Ananie și Alexandru Brădățan. Vor fi prezenți și artiști locali, care vor aduce un plus de autenticitate și tradiție evenimentului.

Primarul comunei Tătăruși promite o experiență de neuitat pentru toți participanții la Zilele Rezervației Forestiere. Trei zile pline de distracție și voie bună vor aștepta publicul, iar atmosfera prietenoasă și autentică a comunității va fi cu siguranță contagioasă pentru toți cei prezenți.

Citește despre un alt eveniment: Călătorie în trecut.

Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși nu sunt doar o sărbătoare a naturii și muzicii, ci și un prilej pentru comunitatea locală să își arate mândria pentru tradițiile și valorile care îi definesc. Evenimentul reprezintă un moment de unitate și comuniune. Locuitorii își deschid cu bucurie porțile și inimile pentru a-i primi pe toți cei ce doresc să se alăture sărbătorii.

Cu artiști de top și o atmosferă de sărbătoare autentică, Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși se anunță a fi o experiență de neuitat pentru toți cei ce vor alege să participe la acest eveniment cu tradiție.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

aprilie 18, 2024

Concerte live săptămâna aceasta Joi White Mahala...
Primaria Iasi

aprilie 18, 2024

Trei zile până la Semimaraton Iași 2024....
Primaria Iasi

aprilie 18, 2024

Opera Română din Iași vă invită la...