Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Se apropie Zilele Recoltei la USV

Se apropie Zilele Recoltei la USV. În perioada 30 septembrie – 1 octombrie, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) organizează Zilele Recoltei, ediția a II-a, o expoziție cu produse de vânzare. Peste 60 producători importanți de legume, fructe, preparate alimentare tradiționale și crame își vor etala cele mai gustoase produse.

Vor fi prezenți producători de miere, plante aromatice și condimentare, ciuperci, producători și procesatori din carne de pui, porc, vită și pește. Tot aici se vor regăsi producători și procesatori de lapte.

Vezi și: Festival de Muzică Bizantină la Iași.

Pe lângă ardei, vinete, gogoșari, morcovi sau alte rădăcinoase, vizitatorii standurilor de la Zilele Recoltei la USV Iași vor avea la dispoziție un sortiment variat de fructe de sezon. Mere, pere, prune și struguri sunt doar câteva din fructele ce se vor găsi la expoziție. O parte din sortimente sunt produse chiar de către studenții USV.

Ieșenii sunt așteptați împreună cu întreaga familie, la târg fiind organizate ateliere tematice pentru copii. Atelierele vor cuprinde activități de modelare și „face painting”. Își vor putea face chiar și propriul suc de struguri. Organizatorii au în plan și realizarea de ateliere pentru obținerea de must sau aranjamente în dovleci și alte fructe.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași! 

Primaria Iasi

iulie 22, 2024

Tabăra de Creație și Re-Creație „Prietenii Ceahlăului”...
Primaria Iasi
Primaria Iasi