Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Se deschide expoziția ”Flori de toamnă”

Se deschide expoziția ”Flori de toamnă”. Mai sunt câteva zile până când începe cel mai așteptat eveniment al toamnei. Expoziția „Flori de toamnă” cuprinde flori, fructe și semințe. Aceasta este organizată în complexul de sere și în secțiile exterioare ale Grădinii Botanice din Iași. Se va desfășura în perioada 28 octombrie – 19 noiembrie 2023.

Expoziția „Flori de toamnă” a ajuns la cea de-a XLVII-a ediție. Aceasta va fi deschisă publicului, începând cu 28 octombrie, ora 11.00. Secțiile exterioare și serele Grădinii Botanice pot fi vizitate până în ziua de 19 noiembrie 2023, zilnic, între orele 9.00-17.00.

Vezi un alt eveniment: Medicii dentari se vor întâlni la Iași.

În complexul de sere, într-un spațiu special amenajat vor fi expuse 150 de soiuri de dovleci decorativi și tigve, între care tărtăcuță șarpe, dovleacul de ceară sau pepenele de iarnă, bureți vegetali, castraveți țepoși africani și mexicani, insulina vegetală sau castravetele amar, specii originare din America de Sud, Africa sau Asia, cu importanță ornamentală, alimentară și medicinală. În spațiile exterioare vor fi expuse numeroase exemplare de varză decorativă și alimentară, reunite într-o colecție ce include 93 de taxoni.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

decembrie 8, 2023

În luna octombrie, aleșii locali s-au reunit...
Primăria Țuțora

decembrie 8, 2023

Într-o postare din mediul online, reprezentanții primăriei...
Primaria Iasi

decembrie 7, 2023

Cinema Victoria va găzdui duminică, pe 10...