Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Spectacolele Ateneului de la Sala Unirii vor putea fi vizionate, din luna aprilie, cu prețuri mai mici

Spectacolele Ateneului de la Sala Unirii vor putea fi vizionate, din luna aprilie, cu prețuri mai mici.

Începând din luna aprilie, spectacolele de la Ateneul Național din Iași, desfășurate în Sala Unirii, vor avea o nouă structură de prețuri. Acestea vor fi împărțite în patru categorii. Oferind astfel publicului din Iași posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de tarife.

Prin această actualizare a prețurilor, se dorește încurajarea publicului tânăr și adult spre consumul constant de evenimente și spectacole organizate de Ateneul ieșean. Astfel, prețurile variază între 20 și 60 lei. Iar elevii, pensionarii și grupurile de minim 15 persoane vor putea beneficia de prețuri speciale (categoriile B, C, D, iar biletele pot fi achiziționate doar la casieria instituției).

Odată cu noua grilă s-au creat patru categorii de prețuri. Astfel, tarifele pentru spectacolele dedicate copiilor variază între 20 și 40 lei. Spectacolele de teatru au prețuri cuprinse între 25 și 45 lei iar premierele și spectacolele cu invitați speciali au un cost între 35 și 60 lei.

Citește și Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iași vor avea loc între 18 și 23 martie 2024

„Prin adoptarea noilor prețuri, Ateneul ieșean are ca scop atragerea unui public cât mai larg spre lumea spectacolului. Am redus tarifele pentru spectacolele de la Sala Unirii din dorința de a sprijini spectatorii. Și pentru a oferi accesibilitate tuturor categoriilor de public. Totodată, echipa noastră promite să mențină varietatea și calitatea manifestărilor cultural-artistice”, a declarat managerul interimar Gheorghiță Rusu-Persic.

Întregul program și achiziționarea biletelor, pot fi accesate pe site-ul oficial https://www.ateneuiasi.ro/ sau la casieria instituției.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...