Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Strada Lăpușneanu, în sărbătoare

Ateneul Național din Iași organizează în perioada 15 – 17 septembrie a V-a ediție a Festivalului Străzii Lăpușneanu.

Prin acest festival, echipa Ateneului dorește să reînvie atmosfera de odinioară a fostei Ulițe Sârbești, cunoscută pe vremuri drept Strada Veseliei. Potrivit organizatorilor, festivalul a fost gândit ca un spațiu – mărturie a ceea ce a reprezentat strada pentru strămoșii noștri.  

Vezi și alt eveniment: Festivalul de Muzică Bizantină.

Programul evenimentelor ce vor celebra zona simbolizează diversitatea, creativitatea și calitatea. Festivalul, care se întinde pe durata a 3 zile, este dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Acesta propune o serie de spectacole, ateliere, demonstrații dar și 2 târguri: Târgul Meșteșugarilor și Târgul de Artă și Antichități. Pe scena principală se vor desfășura două spectacole de teatru pentru copii – Aventuri cu Dl. Goe în regia lui Iulian Ioan Sandu și Sarea în bucate în regia Ericăi Moldovan.

Vom avea și 3 concerte live susținute de Andra Botez and Band, Florin Ristei and Band șiCross Medio  dar și un spectacol de Stand Up Comedy susținut de Edi Vacariu căștigătorul emisiunii iUmor în anul 2020 și Gabriel Dumitriu finalist iUmor.

În grădina Muzeului Unirii, vor avea loc concerte de Jazz susținute de artiști locali, iar pe scena amplasată în fața Cinematografului Trianon se vor desfășura o serie de concerte și spectacole de dans susținute de micii artiști ai școlilor de talente ieșene.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/bde814cb73a7534606a86c77730ab2da.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130