Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Teatru interactiv la Casa de Cultură din orașul Târgu Frumos

Casa de Cultură „Garabet Ibrăileanu” din Târgu Frumos pregătește noi activități dedicate copiilor. Începând cu data de 7 februarie, cei cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani sunt invitați să participe la atelierele de teatru interactiv.

„Veselica organizează ateliere de teatru interactiv pentru copii cu vârste cuprinse între 5-14 ani, începând cu data de 7.02.2024.

Coordonator atelier: Irina Olariu- fondator al proiectului educațional „Veselica”

Tel. 0758033773

Citește și Deciziile privind recalcularea pensiilor în lunile mai și iunie

Locația: Casa de cultură ” Garabet Ibrăileanu „, din Târgul Frumos

În fiecare zi de miercuri timp de 2 ore vom pătrunde în lumea fascinantă a teatrului interactiv alături de păpușile lucrate manual.

De ce să alegeți teatru interactiv pentru copii?

Copiii care participă la atelierele de teatru interactiv sunt expuși la o mai mare varietate de limbaj, ceea ce îi poate ajuta să aibă un vocabular bogat.

Teatru poate construi încrederea în sine a copilului, ducând la autodescoperirea lui.

Copiii implicați în teatru comunică mai ușor și învață să lucreze în echipă, să își gestioneze timpul și să devină mai curioși în exprimare.

Vă așteptăm cu drag la joc, distracție și educație!” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/5892553abaf6fdb16a1750321c17e14a.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130