Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Teatrul Luceafărul din Iași va organiza un spectacol artistic special la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”

Teatrul Luceafărul din Iași va organiza un spectacol artistic special la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”.

Pe data de 22 februarie, de la ora 10.00, echipa artistică a Teatrului Luceafărul va susține o reprezentație specială cu Stația clovnilor pentru rezidenții de la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Paraschevaˮ. Acest eveniment face parte dintr-o colaborare mai amplă ce include și alte activități.

Beneficiarii Căminului de Pensionari „Sf. Cuvioasă Paraschevaˮ din Iași vor fi încântați de o surpriză oferită de Teatrul Luceafărul. În data de 22 februarie, de la ora 10, echipa artistică va încânta publicul cu o reprezentație specială a piesei „Stația clovnilorˮ.

Spectacolul Stația clovnilor, un succes remarcabil

Spectacolul Stația clovnilor, creat de Teatrul Luceafărul, a fost un succes remarcabil. Prezent în diverse festivaluri de prestigiu atât naționale, cât și internaționale. Un exemplu în acest sens este anul 2022, când spectacolul a fost inclus în programul prestigiosului Edinburgh Festival Fringe. Unde a avut cinci reprezentații de mare succes.

Citește și DLEP Iași ajunge cu stația mobilă în toate cele 26 de comune arondate în perioada următoare

Oltița Cîntec, directorul artistic al Teatrului Luceafărul, menționează că actorul Cătălin Cucu lucrează cu vârstnicii de aici în cadrul unor ore de teatru, o artă cu beneficii indiscutabile la orice vârstă. Împreună, aceștia se pregătesc pentru a interpreta câteva dintre schițele lui I.L. Caragiale în onoarea zilei de 8 Martie.

Ana Crăciun Lambru semnează regia spectacolului

Echipa de producție este formată din mai mulți membri talentați: Ana Crăciun Lambru în regie, Alexandra Budianu pentru conceptul de costume și păpuși, Elena Iorga pentru conceptul de decor, Diana Roman pentru muzică, iar distribuția este formată din Ionela Arvinte, George Cocoș, Ioana Corban, Cătălin Cucu, Claudiu Gălățeanu, Cristian Gheorghiu, Alexandru Iurașcu, Gabriel Lazăr, Dragoș Maftei, Liliana Mavriș Vârlan, Carmen Mihalache, Raluca Pintilie, Paul Sobolevschi, Mariana Teleman, Beatrice Volbea și Elena Zmuncilă.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/96e80d65cb77541f0a3cc46d579e9f35.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130