Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Teatrul Național Iași performează la Chișinău

Teatrul Național Iași performează la Chișinău. ”Atât de aproape” este evenimentul organizat de către Naționalul ”Mihai Eminescu” din Chișinău la care este invitat și teatrul ieșean. Săptămâna viitoare, pe scena celei de-a opta ediții a reuniunii Teatrelor Naționale Românești, se vor juca două dintre cele mai recente spectacole ale trupei ieșene de teatru. Este vorba de „Antonin Artaud. Familia Cenci” după Shelley și Stendhal, în regia lui Silviu Purcărete și „Lysistrata, dragostea mea” de Matei Vișniec, o montare a lui Zalán Zakariás.

Citește și: Primul tur virtul al unui cimitir evreiesc la Iași.

Pentru al treilea an consecutiv, Reuniunea Teatrelor Naționale Românești la Chișinău se desfășoară sub Înaltul Patronaj Prezidențial. Este acordat de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și de președintele României, Klaus Iohannis.

Festivalul este organizat cu sprijinul Ministerului Culturii al Republicii Moldova și Ministerului Culturii al României, al Institutului Cultural Român și al Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, precum și al Biroului de Cooperare al Elveției.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

septembrie 21, 2023

Săptămâna Europeană a Mobilității, la Iași. Sâmbătă,...
Primaria Iasi

septembrie 20, 2023

Eveniment grandios: „Magia serii în sunet și...
Primaria Iasi

septembrie 20, 2023

Se apropie Zilele Recoltei la USV. În...
Primaria Iasi

septembrie 19, 2023

Festival de muzică bizantină la Iași. În...