Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Toate spectacolele Operei Iași din această lună se joacă cu casa închisă

Toate spectacolele Operei Iași din această lună se joacă cu casa închisă. Opera Națională Română din Iași are un program intens în această lună, când au fost programate zece spectacole. Cu toate că numărul de reprezentații este ridicat, toate biletele de intrare au fost epuizate rapid. Evenimentele lunii decembrie se joacă cu casa închisă.

„Suntem copleșiți efectiv de dragostea pe care ne-o arată publicul. Deși în această lună, în care avem la dispoziție Sala Mare două săptămâni, am programat zece spectacole. Toate biletele de intrare au fost epuizate de mai mult timp. Suntem conștienți de faptul că acest lucru ne obligă să menținem la un nivel înalt nivelul artistic al producțiilor noastre.” a declarat managerul interimar al Operei Iași, Andrei Fermeșanu. Managerul a mai adăugat:

„Pe parcursul zilei de astăzi vom anunța programul lunii viitoare. Acesta va fi la fel de atractiv și va acoperi toate preferințele.

Citește și Angajați ai Serviciului de Probațiune intră în greva foamei

La început de ianuarie, dăm startul centenarului Puccini cu un spectacol extraordinar, opera ,,La Boheme”, cu o distribuție de excepție, a cărei anvergură internațională așază Iașul între orașele europene care consumă operă de foarte bună calitate.

Pe tot parcursul anului 2024 avem pregătite și premiere din creația marelui compozitor, care sunt în lucru și care așteaptă să fie descoperite și apreciate de minunatul nostru public.

În ianuarie 2024 vom marca și Ziua Culturii Naționale, printr-un concert extraordinar, vom oferi și alte titluri apreciate de operă, operetă și balet”.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...