Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Umor, artă, vin, delicii cu Horațiu.

Umor. Artă. Vin. Delicii. Cu Horațiu. Pe 22 septembrie, la ora 18:00, Pleiada Boutique Hotel se pregătește să devină epicentrul unei serate pline de magie culturală, explozii de umor, delicii gastronomice și rafinament oenologic. Capul de afiș nu este nimeni altul decât celebrul actor și artist Horațiu Mălăele!

Conform celor de la BZI, această seară promite să fie una memorabilă și oferă o incursiune în lumea artistică a lui Horatiu Malaele în două ipostaze fascinante.  În primul rând, cu talentul său de actor în spectacolul „SUNT UN ORB,” aducând umor și zâmbete. Apoi, ne va surprinde în calitate de artist plastic, prezentând o expoziție de nuduri inedită, dezvăluindu-și și această latura creativă!

Un alt eveniment: Concert la Iași în cadrul Festivalului Internațional ”George Enescu”.

Evenimentul continuă după spectacol cu o călătorie vinicolă unică. Cei prezenți vor explora aromele și subtilitățile vinurilor alese cu grijă de la cramele Domeniile Bohotin, Crama Tohani, Domeniul Bogdan, Crama Girboiu, Crama Dealul Dorului, Crama Gramma, Crama Gitana, Crama Chateau Vartely, Crama Liliac, Crama Metamorfosis și Crama Făuritor.

Mai mult, Asociația Artipic va aduce în această seară magie pură, prin intermediul artiștilor stradali. Aceștia vor avea în program jonglerii spectaculoase cu foc, cu pamblici colorate și vor crea jocuri fascinante de lumină. Această adiție specială la evenimentul nostru transformă Pleiada Boutique Hotel într-o lume de basm, unde arta se întâlnește cu vinul, gastronomia și umorul pentru a vă oferi o experiență cu adevărat unică.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru mai multe informații!

Primaria Iasi
Primaria Iasi
Primaria Iasi

mai 15, 2024

Miercuri        Heartbreak Cinema vor...