Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

Un maraton de lecturi publice „Poeţii Iaşului în recital” va avea loc la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”

Un maraton de lecturi publice „Poeţii Iaşului în recital” va avea loc la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”.

Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, în parteneriat cu Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, organizează maratonul de lecturi publice „Poeţii Iaşului în recital”. Evenimentul va avea loc joi, 21 martie 2024, începând cu ora 11:00, în Sala de spectacole „Diotima” a instituţiei de cultură. Sunt invitaţi în recital poeţi ieşeni, membri ai filialei ieşene a uniunii de creaţie literară.

Maratonul de lecturi publice are loc cu prilejul Zilei Internaţionale a Poeziei, sărbătorită anual pe data de 21 martie.

Citește și De la începutul anului 2024, peste o mie de persoane și-au găsit un loc de muncă la Iași

Ziua Internațională a Poeziei este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

De asemenea, „Ziua internațională a poeziei” urmărește să susțină creația poetică, stabilirea unui dialog între poezie și alte genuri ale creației, editarea și promovarea poeziei ca artă deschisă oamenilor.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/d6e74d945706043e78c7c90d5de646d1.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130