Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Zi de sărbătoare în Movileni

Duminică, 3 septembrie, a avut loc cea de XXII-a ediție a „Zilelor comunei Movileni”. Eveniment în cadrul căruia a fost organizată o serbare câmpenească, târg de produse tradiționale și un concert folcloric susținut de artiști locali și grupuri folclorice de copii. Vedeta concertului a fost îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin.

Au fost premiați tinerii cu rezultate deosebite și oamenii din comună care au avut contribuții importante la dezvoltarea comunității. Cuplurile care au serbat în acest an 50 de ani de la căsătorie au fost apreciate.

La invitația primarului Dan Hodoroabă, a participat la eveniment președintele Consiliului Județean Costel Alexe. Alături de acesta au fost primarii din comunele învecinate, consilieri județeni și parlamentari ieșeni.

Vezi un alt articol: Bani pentru 10 km de drumuri la Movileni.

„Mă bucur să văd că, prin implicarea și determinarea echipei de la primărie, a viceprimarului și primarului, cu sprijin de la Consiliul Județean Iași și de la Guvernul României, comunitatea se dezvoltă frumos. Investițiile se concretizează în proiecte pentru creșterea calității vieții locuitorilor din întreaga comună. Mă bucur să văd o echipă unită la primărie, care lucrează în interesul cetățenilor.” a fost mesajul președintelui CJ Iași, Costel Alexe, pentru locuitorii comunei Movileni.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primaria Iasi

iulie 22, 2024

Tabăra de Creație și Re-Creație „Prietenii Ceahlăului”...
Primaria Iasi
Primaria Iasi