Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Ziua Națională: Moment de bucurie la Școala ”Ștefan cel Mare” din Dancu

Cu ocazia Zilei Naționale a României, elevii Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din cartierul Dancu, comuna Holboca, au purtat cu mândrie costumul național. În cadrul evenimentelor prilejuite de această sărbătoare națională elevii au pictat simbolurile naționale.

Ei  au confecționat semne de carte, covorașe, brâie tricolore, au recitat poezii, au cântat și au dansat hora. Sustinerea valorilor țării de către copii este crucială pentru formarea unei generații responsabile. De asemenea tinerii conștienți de identitatea lor naționala care implicate activ în construirea unui viitor pozitiv pentru Romania. Ziua Națională reprezintă un moment potrivit pentru a insufla aceste valori si a celebra unitatea natională.

Vezi și:Verificări amănunțite în punctele de trecere a frontierei pentru a combate traficul de jucării contrafăcute.

Ziua Natională reprezintă o ocazie excelentă pentru a vorbi despre istoria țării, eroii naționali si evenimentele care au contribuit la formarea Romaniei moderne. Copiii care înteleg si apreciază istoria tării lor au mai multe șanse să dezvolte respect față de cultura națională. Cunoasterea și susținerea valorilor țării contribuie la dezvoltarea identității naționale a copiilor. Dragostea față de țara noastră și mândria de a fi român s-au manifestat cu tărie în comunitatea noastră,  au punctat dascălii care îi îndrumă pe acești minunați copii. De asemenea mesajul de “La mulți ani tuturor românilor”, nu a lipsit din vocile copiilor și profesorilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...