Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Meniu

„Ziua Transportatorului” sărbătorită la Iași pe 14 iunie

„Ziua Transportatorului” sărbătorită la Iași pe 14 iunie.

Ca în fiecare an, în luna iunie, în România este sărbătorită „Ziua Transportatorului”, dedicată omagierii profesioniștilor din domeniul transporturilor. Cu această ocazie, vineri, 14 iunie, la Iași vor fi organizate o serie de acțiuni care au ca scop promovarea transportului local și a lucrătorilor dina cest sector de activitate.

„În cadrul ediției din acest an a Zilei Transportatorului îi invităm pe ieșeni să redescopere Muzeul Transportului Public Iași, Sectorul Autobuze/Troleibuze, prin intermediul a două tururi ghidate speciale, de la ora 15 și de la ora 16.

Programul include, printre altele, vizitarea galeriei interioare a muzeului, un tur de garaj cu autobuzul, activitate demonstrativă de spălare a unui autobuz și vizitarea expoziției exterioare de vehicule istorice.

Citește și UAIC a participat la conferința anuală și la adunarea generală a Grupului Coimbra

Ca noutate, în acest an,  pe lângă exponatele cunoscute, ieșenii vor putea admira troleibuzul articulat 217E și furgoneta TV 14F, recent reabilitată”, au anunțat reprezentanții Companiei de Transport Public (CTP), care au precizat că accesul vizitatorilor este gratuity, intrarea urmând să se facă pe poarta dinspre strada Splai Bahlui Mal drept nr. 32 (lângă benzinăria „Socar”).

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/f266c18a30e2cd2335fe6e3458b8e80a.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130