Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Vasile Cîtea: Vreau valorosul tineret românesc întors acasă!

Anul acesta, de Ziua Tineretului, vreau valorosul tineret românesc întors acasă! Cu ocazia zilei Tineretului, sărbătorim nu doar entuziasmul și energia inepuizabilă a tinerilor români, ci și angajamentul nostru ferm de a aduce tineretul înapoi în țară, unde le este locul de drept. Anul acesta, într-o perioadă în care mobilitatea globală a devenit o realitate, ne străduim să construim punți solide între tânăra noastră generație și rădăcinile lor românești.

Fără îndoială, tinerii români strălucesc în lume prin inteligența, creativitatea și determinarea lor. Suntem mândri să avem printre noi minți strălucite care reprezintă țara noastră în diverse domenii internaționale. Cu toate acestea, ne dorim ca strălucirea lor să rămână ancorată în patria lor natală, contribuind astfel la dezvoltarea României.

Citește și: Inteligența Artificială naște dispute!

Noi, cei ce administrăm România, avem un angajament puternic în fața tinerilor români. Demersurile noastre sunt dedicate în întregime creării unei Românii mai bune. Cei tineri și valoroși să nu mai fie nevoiți să-și caute împlinirea în afara granițelor țării. Am crescut puterea de cumpărare a cetățenilor, asigurăm o distribuție echitabilă a resurselor și investim în proiecte concrete. Îmi doresc să se reflecte în viața reală a oamenilor, nu doar pe hârtie sau în machete.

România – destinație atractivă pentru tineri cu aspirații

Deși provocările sunt mari, suntem hotărâți să transformăm România într-un mediu propice pentru tinerii care doresc să contribuie la o societate mai bună. Vrem ca România să devină din nou o destinație atractivă pentru orice tânăr cu aspirații, pentru că suntem convinși că viitorul nostru stă în mâinile noii generații. Pentru acest obiectiv, ne străduim să dezvoltăm o infrastructură solidă, să promovăm o educație de calitate și să deschidem oportunități diverse pentru tineri.

În această zi de sărbătoare, reafirmăm angajamentul nostru către tinerii români. Suntem dedicați construirii unei țări în care talentul și pasiunea lor să poată înflori. Fie ca ziua Tineretului să ne motiveze pe toți să lucrăm împreună pentru o Românie mai bună, mai puternică și mai atrăgătoare pentru cei care vor să contribuie la progresul nostru comun.

 La mulți ani, tineret românesc!

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

septembrie 22, 2023

USR atacă la CCR măsurile de austeritate...

septembrie 22, 2023

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași:...

septembrie 21, 2023

PSD sustine construirea Institutului de Boli Cardiovasculare...