Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Cosette Chichirău a demisionat din USR

„Vă informez că azi am demisionat din USR. Voi activa ca deputat neafiliat”, a anunțat Chichirău în ședința de plen a Camerei Deputaților. Deputat USR aflat la al doilea mandat, aceasta a deținut funcția de președinte al filialei din Iași a partidului. “Astăzi mi-am dat demisia din USR. Mișcarea reformistă a generației noastre trebuie continuată și revigorată, iar la USR motorul e cam gripat și nu mai trage.

Când faci aceleași lucruri cu aceleași metode și aceiași oameni ani de zile și nu obții rezultate, e cazul să încerci altceva. N-am vrut să renunț la USR prea devreme, dar s-au acumulat destule dovezi că acum nu mai este prea devreme. Poate chiar puțin cam târziu.

Află despre: Raport de parlamentar: Monica Berescu, deputat USR.

Avem nevoie sa regăsim vigoarea și dinamismul anilor trecuți. Avem nevoie de un partid suplu, cu structuri minime în teritoriu, cu candidați aleși pe sprânceană, ca în 2016, cu un proiect simplu și clar de reforme anti-corupție și pro-dezvoltare”, a scris Cosette Chichirău pe pagina sa de facebook. Aceasta a mai adăugat că își va duce mandatul de parlamentar până la sfârșit și nu va mai candida pentru un altul. Ca independent, va candida însă la Primăria Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat din județul tău!

septembrie 22, 2023

USR atacă la CCR măsurile de austeritate...

septembrie 22, 2023

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași:...

septembrie 21, 2023

PSD sustine construirea Institutului de Boli Cardiovasculare...