Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Meniu

Deputatul Vasile Cîtea, îngrijorat de accidentele de la Lețcani

Deputatul PSD Vasile Cîtea trage un semnal de alarmă cu privire la situația tragică de pe drumul european din apropierea localității Lețcani. Un nou accident rutier a avut loc recent, similar cu un incident anterior în care un copil și-a pierdut viata. Parlamentarul cere luarea unor măsuri urgente pentru prevenirea unor astfel de accidente. Acesta este de accord că situația actuală ar fi putut fi evitată. Măsurile adecvate ar fi trebuit să fie luate după accidentul tragic din primăvară. Deputatul PSD îndeamnă șoferii să fie atenți și să respecte regulile de circulație.

Citește și: Revoluție în traficul rutier între Păcurari și rondul ERA.

 „Ceea ce s-au întâmplat pe drumul european nu mai trebuie să se repete. Încă de la accidentul groaznic din primăvară trebuiau implementate măsuri. Șoferii care circulă pe această șosea trebuie și ei să înțeleagă că nu sunt la curse. Toți participanții la trafic trebuie să fie atenți” , a spus Vasile Cîtea, deputat PSD de Iași.

Parlamentul social democrat a subliniat: „S-au pus semafoare, s-au pus restricții de circulație, s-au montat bumpere, însă cred că acestea nu sunt suficiente în actualele condiții. Este nevoie de toată deschiderea celor implicați pentru ca numărul de accidente rutiere să fie din ce în ce mai mic” , a mai spus Vasile Cîtea.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

septembrie 22, 2023

USR atacă la CCR măsurile de austeritate...

septembrie 22, 2023

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași:...

septembrie 21, 2023

PSD sustine construirea Institutului de Boli Cardiovasculare...